Nathalie van Duuren

Nathalie van Duuren
Partner

Nathalie is een enthousiaste, ervaren en betrokken mediator en heeft zich gespecialiseerd in familiemediation. Zij legt makkelijk contact met mensen. In al haar functies bij diverse bedrijven loopt het contact met mensen als een rode draad door haar werk heen. Haar persoonlijke missie is om bij conflicten samen tot een oplossing te komen om er samen weer uit te komen. In 2013 heeft zij de opleiding tot mediator gevolgd en afgerond. Nathalie is een MfN-geregistreerd mediator, specialisatie familiemediation.

Nathalie heeft veel contact met mensen en weet dat communicatie de sleutel is tot een  goede toekomst waar je samen verder mee kunt. Verder kan zij uit eigen ervaring vertellen hoe het is om te scheiden en hoe belangrijk het is om dan samen afspraken te maken waar je beiden achter staat. Deze ervaring neemt zij ook altijd mee tijdens een mediation.

Op dit moment werkt Nathalie ook als wijkconsulent bij een woningcorporatie. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de leefbaarheid in de wijk, bemiddelt zij bij overlast zaken zowel bij buren als in VvE’s.