Anna Huisman

Anna Huisman
Partner

Anna is een gedreven en ervaren familiemediator. Zij heeft een juridische achtergrond en begrijpt daarom de gevolgen van een echtscheiding. Juist onder moeilijke omstandigheden kan zij de communicatie weer op gang brengen. Daarnaast weet zij hoe belangrijk het sociale aspect van communicatie is voor het samen kunnen maken van afspraken voor de toekomst.

In 2013 heeft Anna de opleiding mediation gevolgd en afgerond met de specialisatie tot familiemediator. Ook heeft zij de verplichte examens afgerond en is MfN-geregistreerd.

Anna heeft Nederlands recht gestudeerd en heeft ook de opleiding tot advocaat gevolgd en afgerond. Zij was eerder werkzaam bij Bureau Rechtshulp te Amsterdam. Bureau Rechtshulp verleent hulp aan mensen met een lager inkomen. Als jurist adviseerde zij op het gebied van het huurrecht en verbintenissenrecht. In 2005 heeft Anna samen met een aantal collega’s “Spuistraat 10 Advocaten” opgericht. Bij Spuistraat 10 Advocaten hield zij zich vooral bezig met het huurrecht en familierecht.

Door haar werk voor een woningcorporatie heeft zij ook veel ervaring opgedaan met het oplossen van burenconflicten en VVE-beheer.