Aanbieding januari 2019

Feitjes over trouwen en scheiden
Sinds 2010 is er een onderzoek geweest waarin is gekeken of er in januari meer huwelijken zijn gesloten of januari juist de maand van de scheiding is. Uit het onderzoek blijkt dat er in januari weinig getrouwd wordt, maar dat het juist wel de maand van de scheiding te zijn. Mensen willen een nieuwe start maken nadat alle drukte en de feestdagen voorbij zijn.

Scheiden anno 1950 en nu
Stellen worden steeds ouder als zij het huwelijk beëindigen. Zeker als je dat vergelijkt met 1950. De gemiddelde man die, als hij in een echtscheiding verwikkelt raakte was, 38,4 jaar oud. De vrouwen waren jonger, namelijk 35,6 jaar. Uiteraard werd er in 1950 veel minder gescheiden dan nu, daarom is het ook opvallend dat het huwelijk voordat er gescheiden werd gemiddeld 11,2 jaar duurde. Nu duurt een huwelijk gemiddeld 15,1 jaar, is de man gemiddeld 47,4 jaar oud. De vrouw blijft jonger, gemiddeld is zij 42,6 jaar oud. Doordat mensen later gaan trouwen is ook de leeftijd waarop ze gaan scheiden steeds hoger.

Januari maand de nieuwe start
In onze stukjes lees je het vaker, het is van belang om tot een goede afronding van huwelijk of relatie te komen. Dat doe je dus samen. Pijn en verdriet mogen er zijn. Bij de ons kun je onder deskundige begeleiding tot goede afspraken komen. En je beiden weer verder kunt met je leven.
En aangezien het januari is, de maand van de nieuwe start hebben wij een aanbieding. Meldt u voor 14 februari 2019 aan en betaal niet €1.999,- exclusief BTW, maar slechts €1.750,- exclusief BTW.