Tevreden klanten

Januari 2018

Oké, de kogel was door de kerk. Maar hoe nu verder.. Waar start je, wat moeten we allemaal gaan regelen? Ik wist het niet.
Op aanraden van een goede vriendin kwam ik bij Huisman en van Duuren.
De site zag er duidelijk en overzichtelijk uit, dus maar gemaild. Al vrij snel konden we een afspraak plannen. De twee vlotte en betrokken dames gaven mij en mijn ex het gevoel dat ze er voor ons waren. Onpartijdig en vakkundig. Het was een flinke klus, en het heeft wat langer geduurd dan waarschijnlijk normaal was. Maar voor mij was dit fijn. Scheiden was voor mij een rouw proces. De professionele begeleiding was heel fijn.
Echt een aanrader als je niet weet waar je moet beginnen. Bij ons is het einde nu in zicht en alles rond. Natalie en Anna, bedankt voor het luisterend oor, jullie geduld en duidelijk te ondernemen stappen. Dit heeft het scheidingsproces duidelijk veel makkelijker gemaakt!

 

December 2016

Anna en Nathalie hebben het proces van uit elkaar gaan medio 2015 erg goed begeleid. Er kwam zo ontzettend veel op ons af, er was geen enkele duidelijkheid of structuur en er waren heel veel vraagtekens hoe alles verder geregeld moest worden, met name naar de kinderen toe. Door de persoonlijke open gesprekken die wij met Anna en Nathalie hadden kwamen we stap voor stap tot een goede overeenstemming en vastgestelde afspraken met elkaar (door middel van een ouderschapsplan). Het was een complex traject in vele opzichten, waarbij ook diverse juridische aspecten aan de orde kwamen. Anna en Nathalie zijn deskundig, doortastend, neutraal en discreet. Zij luisteren goed naar ieders wens en geven advies op maat, altijd in het belang van de kinderen. Daarnaast zijn zij plezierig in de omgang en is het prettig dat zij desgewenst ook ’s avond bij je thuis kunnen komen voor een afspraak.